Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem


Börja träna gymnastik

Vad roligt att ditt barn vill börja på gymnastik. För att börja måste du göra en medlemsansökan här på hemsidan. Då måste du registrera ditt barns personnr, namn, efternamn och målsmans mail och telefon. Klicka här: Länk

Återkommande gymnaster

Med denna förändringen måste alla gymnaster som har gått 2020 VT och innan, och som vill fortsätta 2020 HT registreras om, och det för att vi ska få in alla aktuella personuppgifter. Registreringen fungerar precis som för en ny medlem så läs mer nedan. Skillnaden är att barnen kommer inte behöva stå i väntelista för att börja på gymnastiken för 2020 HT.

Betala för träningen

Läs mer under betalning

GF Kometen Digitaliseras

Från och med 2020 HT kommer GF Kometen att digitaliseras och därmed kommer all registrering för att gå på gymnastiken ske via denna hemsida. Detta är en följd av att det Statliga RF bidraget (LOK) behövs registreras genom IdrottOnline som denna hemsidan är en del av. Vi måste nu registrera medlemmar och närvaron genom detta system.

Har du fler frågor om medlemsansökan  kan du kontakta Katta på telefon 0762025151 eller mejl This is a mailto link

 

 

Uppdaterad: 21 JUN 2020 09:34 Skribent: Viktor Svensson
E-post: This is a mailto link

Vi behöver ledare

Är du förälder som kan tänka dig vara ledare eller ställa upp någon gång när vi är sjuka eller annat så anmäl dig till oss.

Eller känner du någon ungdom som är i åldern 12 eller äldre som skulle kunna tänka sig vara ledare och tjäna en liten peng.


Postadress:
GF Kometen - Gymnastik
Katharina Svensson, Möllevägen 5
24754 Dalby

Kontakt:
Tel: 046200956
E-post: katarina.svensson@lu...

Se all info